Beoordelingen van Sushi Express Eindhoven

Recente recensies van Sushi Express Eindhoven

5 sterren na 88 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en betaalbaar. Volgende keer weer!

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet te kanen

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, alleen misschien handig om bericht te sturen als bezorger onderweg is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Heerlijk vers en veel variatie! Jammer dat de sweetbuns al een tijdje uit de running zijn.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEER-LIJK! Geen andere woorden voor. Iedere keer super vers en lekker. De fry rol is nog steeds de favoriet!

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vooral de tempura gamba roll. Altijd vers. Enige puntje is misschien dat de sushi’s in de menu’s redelijk standaard zijn. Iets gedurfder en exotischer mag van mij wel. Maar wat ze doen is kwaliteit en ik zal hier blijven bestellen.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten vanavond!

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd geleverd. Nette bezorgers en kwaliteit sushi erg goed.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi !

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 min te laat bezorgd en geen sojasaus bij bestelling

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, en altijd snel bezorgd, kortom weer een dikke 10

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer hier sushi besteld. Het was top! We hebben genoten. Hier komen we vaker terug.

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, niets bijzonders en zeker ook niet slecht. Top bezorging. Had zsm ingevuld. 45 min (ongeveer 10/15 min rijden) stond de bezorger met de sushi voor de deur

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, snel en vriendelijk bezorgd. Altijd weer leuk dat het tasje op een kratje wordt aangeboden zodat je niet zo diep hoeft te bukken om het op te pakken :-)

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi. Bestellen hier al jaren en zeer regelmatig. Bezorging is ook top en als er iets is, anders dan afgesproken dan is er contact.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en vers

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk ! Het blijft een aanrader.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Constante kwaliteit en erg vriendelijke service.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is prima. Alleen jammer dat als je extra shushi krijgt bij je bestelling dat je dan hetzelfde krijgt als je al zelf besteld hebt. Je kunt dan beter iets anders gratis verstrekken zodat de klant iets anders kan proeven en voor een volgende bestelling dit msschn bestelt.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers. Top prijs-kwaliteit verhouding.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

American roll was top👌 Goede kwaliteit sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en super grote verrassing dat er een bakje bij zat met 5 gefrituurde sushi.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het combi de luxe menu was heerlijk.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Weer zo genoten van de sushi en pokebowl. Beste van Eindhoven. :-)

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals altijd top! Alleen het bezorgen duurde 1:15 uur. Normaal zijn ze een stuk sneller, dus het zal wel druk zijn geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Edamame boontjes waren niet gaar, en ik miste een beetje zout. De sushi was heel erg lekker vooral de sushi met mango.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed en bezorging snel. Lekker gegeten. Kwantiteit voor het bedrag dat we moesten betalen toch een beetje aan de lage kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen nergens anders meer ,gewoon de beste ,lekkerste en snelle levering top

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goede kwaliteit!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk. Heb echt genoten, zoals altijd.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij jullie besteld. Lekkere sushi, prijs/technisch oké. Na 30 minuten geleverd. Wat ik mis is een tracker die de status weergeeft. Ook kreeg ik een email een uur nadat de sushi al bezorgd was: uw sushi is onderweg. Dat kan beter. Verder: ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en heel snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en snel

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en levering netjes op afgesproken tijd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds de beste sushi die we in Eindhoven hebben kunnen vinden! We bestellen altijd met z'n tweeën een hoop 'normale' sushi én één fried sushi roll. Dat is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Sushi was heerlijk, genoeg sojasaus erbij geleverd. Aantal was voldoende 80 stuks voor 6 volwassenen en 1 kind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten. Dankjewel!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, in lange tijd niet zo lekker gegeten een echte aanrader

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker geheeten, we love it. Next time again ❤️😊👍

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: goede kwaliteit, lekker sushi.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk, netjes verpakt. Goed op tijd geleverd!!! Voor herhaling vatbaar.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en lekkere sushi!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en snelbezorgd, de bezorger klopte zelfs zachtjes op het raam omdat hij niet de baby wakker wilde maken (geboorte bord in de tuin)!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snelle goede bezorging! Top

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, werd op tijd bezorgd en het was goed verzorgd.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker verse sushi! Vragen/opmerkingen wordt altijd naar geluisterd. Bestel altijd veeel te veel, maar dat is niet erg want een dag later is het nog steeds heerlijk!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een service, op tijd geleverd met een heerlijke aanvulling op de bestelling, super!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke suhsi schotel en als toegift nog wat sushi gratis.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Eindhoven en goede service!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd👍

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte sushi

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed; altijd snel bezorgd

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gemaakt van verse ingrediënten. De rijst is erg smaakvol. De zalm en tonijn zijn erg vers. Kwaliteit is altijd goed. Verder erg vriendelijk personeel.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen nooit bij andere sushi plekken. Alles geprobeerd (als ze dicht waren) maar deze is gewoon altijd ontzettend lekker, altijd fris en aardige mensen. Echt een aanrader

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed en de bezorging snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi. Wij bestellen hier regelmatig. Vriendelijke service, bezorging altijd in orde.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed verzorgd en erg lekker. We hebben genoten van onze bestelling. Wij zullen zeker vaker bestellen bij sushiexpress 040. Nl

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top heerlijk gegeten

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker gegeten en een snelle bezorging!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bijzonderheden te melden. Prima verlopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er allemaal netjes uit en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! vaste klant en absoluut geen klachten! Altijd vers bereid en super vriendelijk! De beste sushi van eindhoven en regio 😉

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker ! Komen zeker weer terug.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke verse sushi Onze vaste leverancier ;)

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg lekker. Bezorging was een uur en een kwartier te laat. Sushi-express is dan telefonisch niet meer bereikbaar, enkel voicemail. Dat is niet handig als er iets mis gaat. Na een uur werd ik gebeld. Dat is erg laat. Ik had al bijna ergens anders nog iets besteld. Compensatie gekregen in de vorm van extra sushi. Bezorging en communicatie moet echt beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really tasty sushi.good portions. Done fresh and delevered warm

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd super fresh and lekker eten.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle levering op zondag prime time

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

For years now my ‘go to’ place for great quality Sushi in Eindhoven. Always fresh, delivered in time and with a smile. Can’t ask for more!