Reviews from Sushi Express Eindhoven

Recent reviews

5.0
Tineke Pelupessy
25 June 2022

Bij het bestellen van een schotel sushi is het handig voor hoeveel personen die geschikt is.

patty
23 June 2022

Punctual and high quality! there are no other words than these to express how much we like this sushi and how we get it always on time!

Edwin Spoelstra
19 June 2022

Altijd heerlijke sushi, super smaakvol

Sofía
18 June 2022

The sushi is top quality every time, the best in Eindhoven by far.

VP
16 June 2022
Alessandro
10 June 2022

Zoals altijd heerlijk vers!

Jac
29 May 2022

Heerlijk gegeten. Bedankt

Marienie
28 May 2022

Snelle bezorging!

Jenny
28 May 2022
Eveline
27 May 2022

Heerlijk verse sushi. Rijst is ook erg vers.

Marijke
27 May 2022

Goede en snelle bezorging en daarna was het weer genieten!

Erik
22 May 2022

Snel, compleet en zoals gewoonlijk weer van genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
8 May 2022

Zoals altijd weer super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Finette
7 May 2022
Ceder
5 May 2022
Van dam
30 April 2022

Snelle service, vriendelijk. Goed eten, wat wil je nog meer

Patty
21 April 2022

Super great sushi and people, as always!

Therenia
18 April 2022

Het was lekker en op tijd bezorgd, toppie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
18 April 2022
Linda
15 April 2022

Zoals altijd super vers, lekker en de hoeveelheid die je krijgt voor de prijs is top!! Genoten!

Linda
11 April 2022

De allerbeste en lekkerste van Eindhoven en omstreken en altijd lekker vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meentje
9 April 2022

Netjes en op tijd lekker eten ontvangen.

Angelique
27 March 2022

Zoals altijd lekkere, verse sushi. Doordat het druk was duurde de bezorging meer dan een uur, dat is langer dan we gewend zijn. Maar het is het wachten meer dan waard en het 'goedmakertje' is dan een mooie geste om te compenseren.

Bas van Lammeren
22 March 2022

Goed, lekker dichtbij

Janne van der Weijden
22 March 2022

Ik bestel al jaren bij jullie, heel tevreden, maar vandaag toch wat teleurgesteld.. Sushi werd gebracht door een hele vriendelijke jongeman (pluspunten daarvoor!) maar was compleet door elkaar geschut in de verpakking. Saus gelekt, sushi uit elkaar gevallen... Erg zonde.

James autoservice garage van nistelrode
20 March 2022

Goed service fijne bezorger en het eten was weer super lekker dankjewel @susiexpress040.nl

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koen
20 March 2022

Goede sushi, voor een oké prijs!

F
18 March 2022

Normaal lekkere sushi, vandaag was het veel te zout en helaas was de wasabi vergeten.

patty
17 March 2022

Great sushi and great people!

Michel
15 March 2022
Panda
13 March 2022
Anne
5 March 2022
Michael
4 March 2022

Snelle bezorging en lekker

Tom T. Beune
1 March 2022

Aardige mensen en lekkere sushi, aanrader!

Tineke Pelupessy
1 March 2022

Zoals altijd, heerlijke sushi precies op tijd bezorgd

Koos
28 February 2022
B
27 February 2022
Bohdan
22 February 2022
Isabel
17 February 2022

Altijd vers, lekker en op tijd. Top service!

C
17 February 2022
Chris
14 February 2022

Kwaliteit is helaas achteruit gegaan, leek niet vers. Wasabi, gember, stokjes zaten er niet bij. Jammer!

Fam vdA
13 February 2022
🍣 fan
11 February 2022
Aclohr
11 February 2022

Wederom lekker gegeten!

Pieter
8 February 2022

Already for quite some time I order sushi here or go out to eat there and never took the time to write a review. So, about time! And the sushi tastes great! Consistent in quality, once on a while nice new sushis, good price/quality and above all, very kind staff! Always in for a nice chat with warm interest for their customers. Keep it up!!

Edwin Spoelstra
8 February 2022

Geweldig

Miriam
6 February 2022

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
6 February 2022

Mooi optijd geleverd! Sushi was wederom lekker, echter de yakitori spiesjes waren een beetje saai.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sancha
4 February 2022

De lekkerste sushi van Eindhoven! Supervers, heel smaakvol en de bezorging is netjes en snel.

Giuseppe
30 January 2022

heerlijke sushi! Deze keer de American roll geprobeerd, erg goed van smaak en lekker crunchy. Topkwaliteit!

Maurice Rinkens
30 January 2022

Gewoon goed Snel bezorgd prima kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
29 January 2022
Isabel
29 January 2022
Nellie Hijnen
22 January 2022
Anne van Hees
22 January 2022
R. van Beek
19 January 2022

Goeie zorg, zeker ook voor vegetariërs (heldere info, in overleg los verpakt van de vis-sushi).

Adriana & Hajo
16 January 2022

Super vers en smaakvol. Heerlijke sushi schotel...

Lucía
16 January 2022

Het beste sushi van de stad

Marijke
15 January 2022

Snelle bezorging en daarna genoten van de heerlijke sushi.

Nikki
15 January 2022

De sushi was heerlijk! En heel fijn dat zelfs op een zaterdagavond de bestelling netjes op tijd werd bezorgd. Ook de bezorgster was vriendelijk. Wij zullen hier zeker vaker bestellen.

Sancha
10 January 2022

Al vanaf de start ben ik klaag van Sushi Express. Het is altijd lekker en hartstikke vers. Bezorging is altijd mooi op tijd. Mijn favoriete sushizaak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
9 January 2022
Eveline
8 January 2022

Heerlijk verse sushi Prijs kwaliteit is super

Marijke
8 January 2022

Blijft de beste prijs/kwaliteit behouden. Heerlijke sushi voor goede prijs. Ik heb geen betere gevonden in Eindhoven en omstreken.

Alessandro
7 January 2022
Tineke Pelupessy
4 January 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Jose Kienhuis van vugt
3 January 2022

Heel smaakvol

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miriam
2 January 2021

Super lekker was het! En hele aardige bezorging! Complimenten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathalie
2 January 2021

Prijs en kwaliteit is goed!

Robin
2 January 2021
Edwin Spoelstra
1 January 2021

Heerlijk grote variatie

Wendy Jongen
1 January 2021

Het was weer erg lekker!

John
1 January 2021
Yvette Leermakers
1 January 2021

Was weer helemaal TOP !!

Mirjam
1 January 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk 👌

Natasja
31 December 2021

Top Sushi me snelle levering

Marissa Dollé
28 December 2021

Altijd op tijd, altijd vers en heerlijk! Wij blijven trouwe klanten!

Monique
26 December 2021

Heerlijke Sushi en ook op eerste kerstdag gewoon keurig op tijd bezorgd

Kathy
26 December 2021

Super lekker! En ook nog een extra sushi gekregen! Top!

Anoniem
26 December 2021

Erg lekker!

Mark Zonnenberg
25 December 2021

Helemaal top, ook voor lactosevrije Sushi

Mick van den Akker
20 December 2021

Prima sushi met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle bezorging. Ik zou er weer bestellen

Tatiana
20 December 2021

Great service and tasty as always!

Maurice Rinkens
20 December 2021

Snel bezorgd en erg lekkere sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eveline
18 December 2021

Heerlijk verse sushi! Zalm smaakt ook erg vers en de tempura garnaal is nog krokant in de sushi. Personeel is erg vriendelijk

Kos
13 December 2021

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cathy Schrurs
9 December 2021

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk, we rijden er 20 km voor naar Eindhoven.

Ven
6 December 2021
Mons Broeksteeg
6 December 2021

Heerlijke sushi, altijd vers en goed van smaak. Al meer dan 20 keer besteld. Bezorging is meestal op tijd. Soms iets te laat bij grote drukte, maar lossen ze altijd netjes op met gratis sushi of wat te drinken. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janneke
4 December 2021

Altijd super vers en lekker! En hele vriendelijke mensen. Wij gaan hier heel vaak halen. Gewoon top!!

Marc
29 November 2021

Lekker eten en vriendelijke bezorger!

Kris Vermeulen
29 November 2021

Normaal altijd goed maar deze keer seasam op de kip erbij ipv enkel spicy. Verder helemaal top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jvdw
26 November 2021

Vriendelijke bezorger, lekkere sushi. Altijd smaakvol en proeft vers. Bezorging duurt soms weleens lang, waarvoor ze altijd proberen te compenseren middels gratis drinken. Vandaag was de sushi keurig op tijd.

Paridaans
26 November 2021
Marijke
22 November 2021

Onze vrienden kennis laten maken met de lekkere sushi! Ze waren aangenaam verrast!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria
21 November 2021

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Romina
20 November 2021

Lekker en vers bereid toen ik stond te wachten!!

Rinayla
19 November 2021

Het eten was heerlijk! Ook hele vriendelijke mensen.

Edwin Spoelstra
18 November 2021

Heerlijke smaken en goede kwaliteit, Zoals altijd super gegeten

Isabel
13 November 2021

Altijd vers en lekker!

Ed
12 November 2021

Was weer heerlijk m, alleen een uur moeten wachten, mss wat te lang.

Linda
12 November 2021

Altijd goed!

Vilius
11 November 2021

Overall, great and fresh sushi with fast delivery. Personally, I was not a fan of salmon salad sushi.

GO
11 November 2021

Smakelijke en verse producten, op tijd bereid voor het ophalen

Dante
10 November 2021

Best Sushi in town!

Wendy
9 November 2021

Super kwaliteit. Heeerlijke sushi

Gijs van Brunschot
6 November 2021

Top sushi

Anja
5 November 2021
Thea vd Berge
5 November 2021

Kennelijk was er iets gebeurd zodat de sushi eruitzag alsof het in het doosje gekwakt was, Er lag van alles in de papieren zak zoals saus uit het doosje met die lekkere warme hapjes. Beter verpakken de volgende keer aub.

Wendy
1 November 2021

Wat een service! Even bellen dat de bestelling eraan komt omdat die 10 minuutjes later was. Deze mensen zijn zo eerlijk kwamen de wakame al na brengen voordat we in de gaten hadden dat die er niet bij zat. we hebben heerlijk gegeten van deze top sushi.

Sanne
1 November 2021

Snelle levering en heerlijke verse sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert
1 November 2021

Heerlijk gegeten. Super vers en snel klaar

Marie
30 October 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging!

Marleen
25 October 2021

Precies op de afgesproken tijd. Bezorgkosten gratis en heerlijke sushi. Een traktatie voor mezelf op zondag avond

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robin Heemstra
23 October 2021

Uitstekende sushi. Ik had geen specifieke tijd opgegeven dus ze waren precies op tijd :).

Sevda Demirci
10 October 2021
Marijke
8 October 2021

Het was heerlijk!

Monique
3 October 2021

Wederom ontzettend lekker. Levering was was late, het was ook een zaterdag, maar dat werd netjes telefonisch medegedeeld. En er zat extra sushi bij onze bestelling. Top. Tot de volgende keer maar weer.

Dante
3 October 2021

The best Sushi in Eindhoven!

Hans
2 October 2021

lekkere verse Sushi

frank
2 October 2021

Was weer zoals altijd netjes geleverd en kwaliteit was ook weer goed.

Rob
29 September 2021

Erg lekker, zeker aanbevolen!

Stefanie
28 September 2021

Mooi op tijd geleverd en heerlijke sushi

Ingrid
27 September 2021

De beste sushi van Eindhoven!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariska
26 September 2021

Al jaren onze favoriet! Qua prijs betaalbaar en qua smaak doet sushi express niet onder voor de dure restaurants! Topper!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miriam
24 September 2021

Heeeerlijk gegeten en topservice! Beste sushi van Eindhoven

patty
23 September 2021

super lekker and verse sushi!!

Justyna
18 September 2021
Nicola
18 September 2021

The sushi is super good. In my opinion it should be better to have less rice in the nigiri but the rest is superb.

Marijke
13 September 2021

Snelle en goede bezorging. Goede kwaliteit sushi!

Susanne
12 September 2021

Vers en Heerlijk

Raymond
11 September 2021

Heel goed en op zaterdagavond binnen en half uur bezorgd

I.wagter
8 September 2021
Alessandro
4 September 2021

Heel erg vers en heerlijk gegeten. Super prijs/kwaliteit verhouding.

Roland
2 September 2021

Prima. Vaker besteld bij Sushi Express. Altijd lekker en op tijd bezorgd.

Marienie
28 August 2021

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

Erik van Dalen
23 August 2021

Gewoon weg weer heerlijk van genoten!

Bas
22 August 2021

Heerlijke verse sushi. Ik bestel hier regelmatig en de kwaliteit is altijd super goed en de medewerkers zijn vriendelijk. Deze keer waren ze de sojasaus vergeten maar na mijn belletje werd dit gelijk geregeld! Top service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eveline
22 August 2021

Heerlijk verse sushi. Prijs kwaliteit is zeer goed. De rijst is ook goed op smaak en de overige ingrediënten zijn erg vers

Twan
22 August 2021

Lekker, zoals gewoonlijk

Erzsébet
20 August 2021
Eline
19 August 2021

Bestelling kwam een half uur te laat. Zelf contact opgenomen om te vragen waar het eten bleef. Bij de bezorging ook geen excuses gemaakt.

Ruby
18 August 2021

Goede sushi voor een goede prijs. Bezorging was ook snel!

Jacqueline & Damien
3 August 2021

Blijft de beste sushi die er is in Eindhoven. Damien is ook verkocht en wil alleen nog maar van jullie. Vooral de fried sushi rol🤣 Altijd lekker vers en niet teveel poespas aan sausjes en uitjes.

Floris
2 August 2021

Heerlijk en betaalbaar. Volgende keer weer!

Gijs Hofhuis
31 July 2021

Niet te kanen

Paridaans
26 July 2021
Post
25 July 2021

Top, alleen misschien handig om bericht te sturen als bezorger onderweg is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Twan
25 July 2021

Altijd goed! Heerlijk vers en veel variatie! Jammer dat de sweetbuns al een tijdje uit de running zijn.

KP
24 July 2021

Prima Sushi.

Milou van Roosmalen
23 July 2021

HEER-LIJK! Geen andere woorden voor. Iedere keer super vers en lekker. De fry rol is nog steeds de favoriet!

Björn
22 July 2021

Heerlijke sushi, vooral de tempura gamba roll. Altijd vers. Enige puntje is misschien dat de sushi’s in de menu’s redelijk standaard zijn. Iets gedurfder en exotischer mag van mij wel. Maar wat ze doen is kwaliteit en ik zal hier blijven bestellen.

Tineke Pelupessy
13 July 2021

Weer heerlijk gegeten vanavond!

Brenda
13 July 2021

Het was weer heerlijk.

Frank
6 July 2021

Altijd op tijd geleverd. Nette bezorgers en kwaliteit sushi erg goed.

Acl
6 July 2021

De lekkerste sushi !

Susanne
2 July 2021

30 min te laat bezorgd en geen sojasaus bij bestelling

Smulders
29 June 2021

Zoals altijd weer heerlijk, en altijd snel bezorgd, kortom weer een dikke 10

Ingrid
26 June 2021

Voor de eerste keer hier sushi besteld. Het was top! We hebben genoten. Hier komen we vaker terug.

Joyce
15 June 2021

Prima sushi, niets bijzonders en zeker ook niet slecht. Top bezorging. Had zsm ingevuld. 45 min (ongeveer 10/15 min rijden) stond de bezorger met de sushi voor de deur

Angelique
11 June 2021

Lekkere verse sushi, snel en vriendelijk bezorgd. Altijd weer leuk dat het tasje op een kratje wordt aangeboden zodat je niet zo diep hoeft te bukken om het op te pakken :-)

Patty
7 June 2021

Super sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emile
5 June 2021

Hele lekkere sushi. Bestellen hier al jaren en zeer regelmatig. Bezorging is ook top en als er iets is, anders dan afgesproken dan is er contact.

Isabel
5 June 2021

Heel erg lekker en vers

Ac
3 June 2021

Het was wederom heerlijk ! Het blijft een aanrader.

Mariska
29 May 2021

Lekkere verse sushi. Constante kwaliteit en erg vriendelijke service.

Schrurs
26 May 2021

Kwaliteit is prima. Alleen jammer dat als je extra shushi krijgt bij je bestelling dat je dan hetzelfde krijgt als je al zelf besteld hebt. Je kunt dan beter iets anders gratis verstrekken zodat de klant iets anders kan proeven en voor een volgende bestelling dit msschn bestelt.

Simone
26 May 2021

Lekkere sushi!

alessandro
25 May 2021

Heerlijk en vers. Top prijs-kwaliteit verhouding.

Martino
23 May 2021

American roll was top👌 Goede kwaliteit sushi

kooyman
23 May 2021

heerlijke sushi en super grote verrassing dat er een bakje bij zat met 5 gefrituurde sushi.

Paul Adriaanse
22 May 2021
Marijke
21 May 2021

Weer genoten!

Doev
14 May 2021

Het combi de luxe menu was heerlijk.

Pris
10 May 2021

Altijd lekker! Weer zo genoten van de sushi en pokebowl. Beste van Eindhoven. :-)

Sophie
10 May 2021

Sushi was zoals altijd top! Alleen het bezorgen duurde 1:15 uur. Normaal zijn ze een stuk sneller, dus het zal wel druk zijn geweest.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tineke Pelupessy
10 May 2021

Edamame boontjes waren niet gaar, en ik miste een beetje zout. De sushi was heel erg lekker vooral de sushi met mango.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Dalm
9 May 2021

Kwaliteit goed en bezorging snel. Lekker gegeten. Kwantiteit voor het bedrag dat we moesten betalen toch een beetje aan de lage kant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Smulders
8 May 2021

Wij bestellen nergens anders meer ,gewoon de beste ,lekkerste en snelle levering top

Paul Adriaanse
8 May 2021

Heel goede kwaliteit!

Manon
8 May 2021

Heeeerlijk. Heb echt genoten, zoals altijd.

Marijke
3 May 2021

We hebben genoten van de heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
3 May 2021

Voor de eerste keer bij jullie besteld. Lekkere sushi, prijs/technisch oké. Na 30 minuten geleverd. Wat ik mis is een tracker die de status weergeeft. Ook kreeg ik een email een uur nadat de sushi al bezorgd was: uw sushi is onderweg. Dat kan beter. Verder: ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sophie
2 May 2021

Was heerlijk, en heel snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
1 May 2021

Erg lekker!

linda
1 May 2021

goed en snel

Paul Adriaanse
29 April 2021
Geurts
28 April 2021

Super lekkere sushi en levering netjes op afgesproken tijd.

Jan-Willem
27 April 2021

Nog steeds de beste sushi die we in Eindhoven hebben kunnen vinden! We bestellen altijd met z'n tweeën een hoop 'normale' sushi én één fried sushi roll. Dat is echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pim
26 April 2021
Alex
26 April 2021
Juul
19 April 2021

Snelle service. Sushi was heerlijk, genoeg sojasaus erbij geleverd. Aantal was voldoende 80 stuks voor 6 volwassenen en 1 kind.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Twan
11 April 2021
Manon
9 April 2021

Wij hebben weer heerlijk gegeten. Dankjewel!

Thea
5 April 2021

Heerlijke sushi, in lange tijd niet zo lekker gegeten een echte aanrader

Susanne
4 April 2021

Heerlijke sushi

Rob Vermeulen
4 April 2021

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel

Dávid
31 March 2021

Lekker geheeten, we love it. Next time again ❤️😊👍

Mp
27 March 2021
Manon
23 March 2021

Zoals altijd: goede kwaliteit, lekker sushi.

Perifanos
20 March 2021

Erg smakelijk, netjes verpakt. Goed op tijd geleverd!!! Voor herhaling vatbaar.

M.Verhoeven
16 March 2021

Netjes op tijd en lekkere sushi!

Heddie
15 March 2021

heerlijk eten en snelbezorgd, de bezorger klopte zelfs zachtjes op het raam omdat hij niet de baby wakker wilde maken (geboorte bord in de tuin)!!

Jamel Van dam
14 March 2021

Lekkere sushi, snelle goede bezorging! Top

Roos Van de wiel
14 March 2021

Het was erg lekker, werd op tijd bezorgd en het was goed verzorgd.

van Roosmalen
13 March 2021

Altijd lekker verse sushi! Vragen/opmerkingen wordt altijd naar geluisterd. Bestel altijd veeel te veel, maar dat is niet erg want een dag later is het nog steeds heerlijk!

peter
9 March 2021

wat een service, op tijd geleverd met een heerlijke aanvulling op de bestelling, super!

A vd K
9 March 2021

Wederom weer erg lekker!

Schrurs
8 March 2021

Heerlijke suhsi schotel en als toegift nog wat sushi gratis.

Twan
8 March 2021

De lekkerste sushi van Eindhoven en goede service!

Sergej
7 March 2021

Lekker zoals altijd👍

André
6 March 2021

Perfecte sushi

Walter
6 March 2021

altijd goed; altijd snel bezorgd

Eveline
5 March 2021

Heerlijke sushi gemaakt van verse ingrediënten. De rijst is erg smaakvol. De zalm en tonijn zijn erg vers. Kwaliteit is altijd goed. Verder erg vriendelijk personeel.

Santana
2 March 2021

Wij bestellen nooit bij andere sushi plekken. Alles geprobeerd (als ze dicht waren) maar deze is gewoon altijd ontzettend lekker, altijd fris en aardige mensen. Echt een aanrader

Frank
28 February 2021

Eten is altijd goed en de bezorging snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. Philippens -Sanders
28 February 2021

Altijd heerlijke sushi. Wij bestellen hier regelmatig. Vriendelijke service, bezorging altijd in orde.

James autoservice garage van Nistelrode
27 February 2021

Het was weer goed verzorgd en erg lekker. We hebben genoten van onze bestelling. Wij zullen zeker vaker bestellen bij sushiexpress 040. Nl

Peter Bolk
27 February 2021

Top heerlijk gegeten

Tineke
25 February 2021

Wederom lekker gegeten en een snelle bezorging!

Anne van Hees
22 February 2021

Wat een heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd!

Angela Brands
22 February 2021

Geen bijzonderheden te melden. Prima verlopen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ayse
21 February 2021

Het zag er allemaal netjes uit en het was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

san
20 February 2021

Heerlijk! vaste klant en absoluut geen klachten! Altijd vers bereid en super vriendelijk! De beste sushi van eindhoven en regio 😉

Andre
18 February 2021

Superlekker ! Komen zeker weer terug.

Salari
15 February 2021

Zoals altijd heerlijke verse sushi Onze vaste leverancier ;)

Teun
15 February 2021

De sushi is erg lekker. Bezorging was een uur en een kwartier te laat. Sushi-express is dan telefonisch niet meer bereikbaar, enkel voicemail. Dat is niet handig als er iets mis gaat. Na een uur werd ik gebeld. Dat is erg laat. Ik had al bijna ergens anders nog iets besteld. Compensatie gekregen in de vorm van extra sushi. Bezorging en communicatie moet echt beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dorota
14 February 2021

Really tasty sushi.good portions. Done fresh and delevered warm

Lilu
14 February 2021

Als altijd super fresh and lekker eten.

Raats
14 February 2021

Prima kwaliteit en snelle levering op zondag prime time

José van Veen
13 February 2021

Heerlijke sushi zoals altijd!

Simon Coolen
13 February 2021

For years now my ‘go to’ place for great quality Sushi in Eindhoven. Always fresh, delivered in time and with a smile. Can’t ask for more!